Faceți căutări pe acest blog

Translate

Italiană Rusă Portugheză Olandeză Poloneză Engleză Franceză Spaniolă Germană

duminică, 2 martie 2008

Oltchim - din esec in esec

* in urma cu o saptamana echipa de handbal feminin Oltchim Ramnicu-Valcea a fost invinsa de Gyori din Ungaria * ieri, 1 martie 2008, Lada Togliatti a aratat mai multe resurse decat in tur si a invins elevele antrenate de Tadici * Ada Nechita nu a inscris nici un gol, ba mai mult, nu s-a vazut deloc in joc


In cazul unei victorii in Rusia cu Lada Togliatti, echipa antrenata de Gh. Tadici vedea mai luminat semifinalele competitiei - (Championes League). Poate momentul critic al meciului a fost in prima repriza. Rusoaiecele au mers in acelasi pas cu elevele lui Tadici pana la scorul de 13-13. Nu dupa multe secunde Lada duce scorul la 14-13, iar imediat Oltchim obtine o lovitura de la 7 metri, ratata de Ramona Meier. Urmeaza ca rusoaicele sa inscrie si sa duca scorul la 15-13, iar pentru fetele de la Oltchim incepe caderea. Scorul la pauza este de 16-14.
A doua repriza aduce un cartonas galben lui Gh. Tadici si imediat este trimis in tribuna.
In timpul celei de-a doua reprize, chiar inainte de eliminarea lui Tadici, il vedem pe acesta ca se rasteste la Adina Meirosu, poate nemiritat. Concret, nu l-a vazut nimeni "sa tipe" la Ada Nechita, care iarasi a jucat pentru echipa adversa, precum a facut-o si in meciul cu unguroaicele de la Gyori, ci s-a rastit la Adina Meirosu. Aceasta deja marcase cateva goluri, iar Nechita continua sa joace "extrema ascunsa".
Meciul s-a incheiat la scorul de 30-27, iar spectatorilor, cat si telespectatorilor din Romania le-a ramas increderea in echipa din Ungaria, care trebuie sa bat pe Lada Togliatti, iar Oltchimul sa bata totul de acuma inainte.
Asadar, urmeaza acasa Oltchim cu Nurenberg si cu Gyor, iar pentru rusoaice o deplasare dificila in Ungaria si acasa cu Nurenberg.
Cititi si despre infrangerea de saptamana trecuta: http://dumitruserban.blogspot.com/2008/02/de-ce-fost-invinsa-oltchim.html
Powered By Blogger