Faceți căutări pe acest blog

Translate

Italiană Rusă Portugheză Olandeză Poloneză Engleză Franceză Spaniolă Germană

joi, 7 august 2008

Meci de foc In Copou

Vineri, 8 august, incepand cu orele 20, in Dealul Copoului, pe Stadionul "Emil Alexandrescu", Poli Iasi va primi vizita echipei din Ghencea. Ionut Popa, antrenorul Politehnicii, in urma ultimelor declaratii de prin cele ziare iesene s-a aratat destul de increzator, chiar daca primele doua etape le-a incheiat destul de rusinos. Cred ca majoritatea iesenilor sunt multumiti. Doua infrangeri din doua posibile!!!
Publicul spectator, va fi prezent pe stadion, normal, cu 2-3 ore inainte de inceperea partidei, ca doar vine Steaua... no? "Cea din urma stea" a inceput si ea turul ligii I "gafaind", infrangere cu Vasluiul lui Hizo. Totusi, stelistii au trei puncte din 6, gandindu-ne ca in cazul in care ar fi facut 2 egaluri, ar fi luat doar 2 puncte, deci? onorabil ... no?
Tinand cont ca ultimul meci din Dealul Copoului care a fost castigat de ieseni, o ocazie doua goluri, de data aceasta echipa lui Lacatus trebuie sa demonstreza ca stie fotbal si deja (jucatorii) incep sa se cunosca intre ei, adica, sa se vada, dar unde? numai si numai pe teren. Cert este ca "baietii fiarei", si ma refer aici la cei mai vechisori, sunt cam plini de bani si de fite. Mingea, de o bucata buna de timp le este cam straina. Conturile pline, goluri putine, spectatori, telespectatori (normal cei care au gsptv (???)) nervosi, antrenori responsabili. Aceste cuvinte sunt specifice staffului din Ghencea in perioada inceputului de campionat.
Asadar, asteptam cu interes ca Goian sa salveze Steaua? Dar poate de data aceasta o va face si Zapata.

Prognostic: Poli Iasi - Steaua Bucuresti - 1 - 3
Powered By Blogger