Faceți căutări pe acest blog

Translate

Italiană Rusă Portugheză Olandeză Poloneză Engleză Franceză Spaniolă Germană

vineri, 14 martie 2008

Nurenberg vs Oltchim

Teoretic nici una dintre cele doua echipe de handbal feminin nu sunt calificate in semifinalele C LEAGUE. Practic, in cazul unei victorii acasa cu echipa Gyor-ului din Ungaria, dar si a unei victorii in Rusia a Nurenbergului, Oltchimul poate pasi in semifinale.
Unde am gresit?
Ideal ar fi sa vedem unde am comis-o? Mai mult decat atat, in aceste momente, bine ar fi sa nu dam vina pe "secunda fatala" de la Nurenberg, cand am fost egalati de nemtoaice. Totusi sa nu uitam ca am suferit doua infrangeri, ceea ce este dureros pentru o echipa ce vrea sa joace o semifinala de C L. Cele doua meciuri pierdute de Oltchim au fost chiar cu echipele care vor merge in semifinale.
!?!Totusi mai speram!?!
Ada ... scuze...
In ultimul meci am "macelarit" echipa din Germania dar parca totul s-a spulberat atunci cand portarita rusoiaca a aparat la Gyor, atentie, in ultimul minut de joc, doua lovituri de la 7 metri... una ratata chiar de Simona Bradeanu si astfel Lada a castigat in Ungaria cele doua puncte puse in joc. Sa revenim la meciul cu Nurenberg, de acasa, cand Ada Nechita a deschis recitalul de goluri ale romancelor si am invins la o diferenta destul de mare. Chiar voiam (imi doream eu ca telesspectator, dar nu s-a intamplat) sa trecem de golul 40, ceea ce nu era imposibil!
Am spus scuze, deoarece am tot criticat-o pe Ada Nechita pe acest "blogusor". Concret, din meciurile din acest an ale Oltchimului speram sa invatam cu totii si sa corectam, ca pe viitor sa putem aduce o medalie in tara la echipe!
Succes Clujului si Brasovului in celelalte competitii de handbal feminin!
Vin(e) medaliile(medalia?)?
Powered By Blogger