Faceți căutări pe acest blog

Translate

Italiană Rusă Portugheză Olandeză Poloneză Engleză Franceză Spaniolă Germană

joi, 17 februarie 2011

VREA ANJA ANDERSEN PERFORMANTA IN ROMANIA?

Oltchim la DOI pasi de semifinale (!)
Am putut vedea, stupefiati, cum Oltchim Ramnicu-Valcea a pierdut un meci care l-a avut, practic, in mana. E posibil ca din cauza site-ului echipei - http://www.csoltchim.com/ - care nu functioneaza, sa nu functioneze si echipa??? Totusi sa conduci cu 6 goluri si sa pierzi, ce ai agonisit pe parcursul a 60 de minute - e trist, dar in sport totul e posibil, mai ales, atunci cand, in orice competitie am fi (spectatori, telespectatori, jucatori, jucatoare) - joaca echipe romanesti.
Valcencele au avut ultimul atac, dar trimit in bara, cu poarta goala, si pierd in fata campioanei Spaniei, campioana, care - dupa cum am sustinut, nu trebuia neglijata.
Ce urmeaza?
Un nou meci al Oltchimului, al treilea in aceasta grupa, meci care se va desfasura in ziua de 20 februarie, duminica, pe teren propriu, in fata echipei Krim Mercator.
Intrebarea este urmatoarea: De ce Anja Andersen nu vrea sa puna in valoare cele mai bune jucatoare din lume - si - ma refer aici la Cristina Neagu, Oana Manea, Ionela Galca? E trimsa sa strice ce avem valoros? Sustin aceasta intrebare - dupa ce - Cristina Neagu - desemnata cea mai buna jucatoare din lume a anului 2010 - http://www.valcea-news.ro/2011/01/31/cristina-neagu-cea-mai-buna-handbalista-a-lumii-in-2010/- , in doua meciuri din grupele C. L. - a inscris DOAR UN SINGUR GOL!
Powered By Blogger