Faceți căutări pe acest blog

Translate

Italiană Rusă Portugheză Olandeză Poloneză Engleză Franceză Spaniolă Germană

miercuri, 6 august 2008

Haosul din Iasi

1) O mica furtuna de cateva minute a lasat fara curent electric cea mai mare parte a orasului. Cum de este posibil asa ceva?

2) Pe strada Eternitatea, mai exact, spre Cimitirul Eternitatea, ieri dimineata se sapa de cu zori, chiar in mijlocul asfaltului! Ce sa fie? O conducta sparta?

3) Pe Independentei, ieri, 5 august pe la orele 14, o alta echipa de muncitori facea gauri chiar in strada. Ce sa fie? O alta conducta sparta?

4) In Cartierul Mircea, cat si Tatarasi la ora 5 dimineata nu mai poti dormi. De ce? Cainii comunitari latra de nu-i poti linisti? Cine e de vina?

5) Echipa din dealul Copoului, hranita mult timp din bani publici, a mancat "doua batai" chiar din doua meciuri si a si primit ceva goluri. Rusinos!?! Cine e de vina?

6) Intr-un ziar local am citit aceste zile ca primarul Iasului, GHEORGHE Nichita a dat in judecata Consiliul Local si vrea niste restante la salariu, sporuri etc. Cine e de vina? Muncitotii care sapa gropile, cateii din cele doua cartiere ieseni amintite mai sus, jucatorii de la Poli Iasi, oamenii de serviciu de la club?

Exemplele pot conctinua!!!
Powered By Blogger