Faceți căutări pe acest blog

Translate

Italiană Rusă Portugheză Olandeză Poloneză Engleză Franceză Spaniolă Germană

joi, 14 august 2008

Zi magica pentru sportul romanesc

Gimnastica, numai respect

Ieri, 13 august, a fost ziua cea mai fericita a sportului romanesc. Romanii au fost insetati de victorie, de a cuceri medalii, de a fi sus.
Castigarea medaliei de bronz la gimnastica feminina de catre fetele lui Forminte este cu adevarat o performanta. Important este faptul ca te-ai suit pe podium si nu langa oricine - China si Statele Unite ale Americii. Ha! Rusia fara medalie! In acest caz, bronzul are o stralucire de aur si nu putem decat sa rostim: "Notre respect" fetelor.

Asteptam aurul de la fetele lui Tadici

"Ingamfatul" Tadici s-a mai potolit si constientizeaza ca echipa de handbal feminin a Romaniei are maturitatea de a castiga meciurile chiar si cu cele mai titrate echipe ale lumii (exemplu, ieri, 13 august - au invins Franta - scor - 34 - 26 - detinatoare a titlului mondial in 2003) fara sa mai tipe, fara sa se mai agite. Cu siguranta ca a facut-o deja cand trebuie.
De apreciat este ca Maier, Neagu, Stanca, Elisei, Bese, Meirosu, Bradeanu, Amariei, Nechita (si-a revenit dupa ce ne-a scos tuturor peri albi in Championes League cu Oltchim Rm. Vilcea) Hutupanca sunt in front si deja au trecut de grupe. Mai sunt 2 meciuri insa nu au miza atat de mare. Meciul cel mai important este cel din sferturi. Asteptam sa vedem finala si sa savuram aurul olimpic. Aceasta generatie merita medalia de aur. De ce spun aceasta? De prea multe ori au(m) ratat-o! Succes fetelor.

Ana Maria Branza, argint olimpic

Stim povestea Alinei Dumitru, cand, in urma cu 4 ani, la Atena a fost aproape de aur, la numai 7 secunde. Aceasta situatie a fost, ieri, 13 august si pentru Ana Maria Branza, medaliata cu argint la scrima. A fost invinsa, dar cum Alina a revenit dupa alti 4 ani si a cucerit aurul, astfel o asteptam si pe Ana Maria "sa fie in ring" peste 4 ani la Londra si sa castige aurul. Rabdare, ambitie, spirit de sacrificiu. Felicitari Alinei, Anei si succes in 2012.

Am prevazut Golul lui Banel

Mai toata lumea sportiva a fost, tot ieri, 13 august (nu am avut ghinion!!!) cu ochii pe trupa lui Marius Lacatus. In timpul meciului, Galata - Steaua, reclama 10 secunde, o parte din cei prezenti la meci - "Bai Bagami-as ... Voiculescu asta cu posturile lui...".
Stateam calm si simteam ca Banel Nicolita va inscrie. Inainte de meci, pe la 20si53 de minute am trimis un mesaj unui fan stelist si i-am spus ca Banel va da gol. S-a intamplat acest lucru, Banel a inscris pentru 2 la 0 si speram sa continue. Ultimul gol al lui a fost in propria poarta in Dealul Copoului. Acum a inscris in Championes League. Frumos nu? Turcii au revenit si au egalat, dar scorul de 2-2 a fost just si in acelasi timp avantajos pentru elevii lui Marius Lacatus.
Se vad grupele.
Powered By Blogger