Faceți căutări pe acest blog

Translate

Italiană Rusă Portugheză Olandeză Poloneză Engleză Franceză Spaniolă Germană

duminică, 8 noiembrie 2009

3 victorii din 3 meciuri - pentru Oltchim

Echipele de fotbal romanesti se comporta dezastruos in Europa League. E trist, tinand cont de cati banuti se invart in jurul lor. Albi? Negri? (la banuti ma refer)!!! Felicitari Unirii din Urziceni! Unele ziare europene, nu cu mult timp in urma, mai exact, inaintea primului meci din C L, scriau ca Unirea este "Urina". Iata-ne ca Unirea va ajunge in optimile Competitiei!

Cristina Neagu - marcator de exceptie

Handbal feminin. 2 echipe. 14 fete. Gyor este o echipa buna, chiar foarte buna, tinand cont ca au fost de 6 ori, in ultimii ani, in finala acestei competitii - Champions League - si, de fiecare data au pierdut. Astazi, ne-am reintalnit cu echipa din Ungaria. Sa fim modesti, le-am predat o lectie de handbal si, practic, suntem calificati in optimile Champions League. Aprecieri pentru Cristina Neagu, interul Oltchimului, cea care a deschis recitalul. Ne amintim, cum in timpul meciului, pentru 3-1, a catapultat o minge in vinclu, ce nici cel mai bun portar, chiar de fotbal, al lumii nu o putea scoate! Un alt moment cheie al meciului a fost atunci cand Verten a ratat o lovitura de la 7 metri si? imediat Cristina Neagu a inscris pentru 5-2, respectiv 6-2. De remarcat e faptul ca imediat si-a intrat in vana si Ramona Maier, inscriind de doua ori la rand, apoi Neagu revine si, la final, meciul s-a incheiat cu scorul de 26 - 22.
Concret, dupa trei etape, Oltchim ocupa primul loc in grupa C, cu 6 puncte, urmata de Zvezda (4 puncte), Itxako (3 puncte) si Gyor (1 punct).

Oltchim mai are de disputat urmatoarele meciuri:

14 noiembrie – in deplasare, cu Zvezda Zvenigorod

10 ianuarie 2010 – acasa, cu SD Itxako

17 ianuarie 2010 – in deplasare, cu Gyor ETO. (Returul de astazi!!!)



Powered By Blogger