Faceți căutări pe acest blog

Translate

Italiană Rusă Portugheză Olandeză Poloneză Engleză Franceză Spaniolă Germană

marți, 15 aprilie 2008

Catelul, prietenul omului ... eliminat ?

Veronica va pleca, la doar 6 anisori, in pamant. La doar 6 anisori aceasta este asezata in sicriu, i se face slujba de catre preot si incet, incetisor, scriul ei coboara in adancuri purtat de ciocli. Merge in intuneric, acolo unde soarele nu patrunde, acolo unde aerul nu mai exista. Acolo, Veronica nu mai poate asculta valurile marii, acolo pasii lasati de ea, nu demult, pe nisipul Constantei nu mai sunt. Acolo, in intuneric, Veronica se va gandi ca a trait atat de putin, se va gandi la jucariile care acum sunt sfasiate, si ele, de aceiasi haita de caini care i-a curmat viata.
"... cei care susţin dreptul la viaţă al maidanezilor, indiferent de consecinţe, ar trebui să fie gata să facă un lucru simplu: să-i privească în ochi pe părinţii viitoarei Veronica şi să le explice de ce ea n-a avut dreptul la viaţă". (http://www.gandul.info/puterea-gandului/mila-corcita.html?4237;2551113).
Dupa cum bine ati vazut am evitat a continua sa scriu despre disparitia Veronicai. E trist, prea trist! Dumnezeu sa o ierte.
Dar, "Câinii produc tone de excremente. Într-un oraş plin de betoane, rahatul se usucă şi se transformă într-un praf fin, plin de microbi, care e tras pe nas de toată lumea. Apoi, e absurd să vorbeşti de proiecte tip piste de biciclete în condiţiile în care haitele abia aşteaptă „ţinte”" (http://www.gandul.info/puterea-gandului/mila-corcita.html?4237;2551113), dupa acest copy - paste, ma gandesc la un caine care-mi transmite in fiecare zi microbi pe hainuta, pe camasa, pe pantof, adidas. Acestea sunt hainutele, papucii cu care intru in casa, cu care intru in contact cu surorile, prietenii etc. Parul lui sta pe toate mochetele, prin toate birourile, iar mirosul lui ingrozitor ma determina sa nu ma mai indrept cu placere spre serviciu.
In concluzie, cinci zeci de mii de catei, 50.000 (oficial, neoficial Dumnezeu oare stie ?!?) produc microbi, apoi boli ... pentru o capitala de 2 milioane de oameni, apoi unul singur, un catel, daca ar fi numai unul, produce microbi fara numar pentru cativa oameni. Si mai e si un spatiu inchis. Fara comentarii!
Dumnezeu s-o ierte pe Veronica!!!
... dar la 6 ani ce pacate avea ea ???
Powered By Blogger