Faceți căutări pe acest blog

Translate

Italiană Rusă Portugheză Olandeză Poloneză Engleză Franceză Spaniolă Germană

joi, 5 august 2010

Din nou despre sport (!)



Se pare ca suntem din ce in ce mai slabi pe toate taramurile sportului. Anulam, unde? - in campionatul intern gol valabil Universitatii Craiova. Anulam in returul cu Haiducii de la Split un scor frumos (3-1), scor obtinut in tur la Bucuresti. A luat bataie Dinamo, ce sa mai ... ? In tur a fost 3-1, in retur 0-3. Rusinica! Oricum mai era un tur pentru calficarea in Grupele Europa League, grupe care par din ce in ce mai putin accesibile pentru echipele de fotbal romanesti.
Cu ce ramanem?
- Am batut doar pe Olimpia Balti!

Timisoara?

Poli Timisoara, o echipa atat de iubita numai cand te uiti ce public frumos are!!! Timisoara s-a calificat în play-off-ul Europa League, mai este un tur pana la accederea in grupe, după un "meci dramatic" în care au fost conduşi cu 3-0 la pauză. Meci dramatic, astfel l-au numit redactorii de la "Gazeta Sporturilor"!
Oare de ce e dramatic? oare de ce a fost dramatic?
- e dramatic pentru ca nu stim sa aparam un scor de 2-1 obtinut in tur cu o echipa de mana a doua? Cine este MYPA?

Unirea Urziceni!

Echipa din Urziceni a jucat un fotbal frumos, un fotbal prea generos cu o echipa nu atat de buna pe cat anunta lumea. Castig de cauza au avut rusii (italieni si alte natii) de la Zenit Sankt Petersburg! 0-0 in tur; 1-0 in retur.
Se califica cine inscrie! Cine nu? - merege acasa! Asteptam tragerea la sorti pentru: Unirea Urziceni, Steaua Bucuresti, Poli Timisoara si F.C. Vaslui. Vin ceva mastodonti de echipe pe taramuri mioritice? Videm!

Cu ce ramanem?

Ramanem cu Finala de Champions League a Oltchimului, anul 2009, si cu
"Aeroportul Otopeni. Fotoreporterii au patruns pe pista. Operatorii TV, de asemenea, tragand dupa ei firele lungi cat o conducta. Stefania si Gheorghe Comaneci isi asteapta fata. Nadia cade in bratele mamei."Greta Garbo" si-a pierdut tinta. Nadia nu mai e nici "Zana Montrealului", nici "Steaua din Carpati", nici "Printesa Jocurilor". E fata Stefaniei Comaneci si a lui Gheorghe, iar marea bucurie a fetitei e ca are din nou dreptul de a plange. Gheorghe Comaneci se apropie si-i strange mana cu o foarte frumoasa si paterna barbatie". In concluzie, o singura/ doua - intrebare/intrebari planeaza, unde? in aer, cand? in seara aceasta.
VOI CINE SUNTETI MAI FLACAILOR DE NE FACETI ATAT DE MULT DE RAS PRIN EUROPA?
CINE VA STRANGE MANA CAND VENITI PE AEROPORTURI?
Un singur raspuns planeaza, unde? in aer, cand? acum - NIMENI.
Powered By Blogger