Faceți căutări pe acest blog

Translate

Italiană Rusă Portugheză Olandeză Poloneză Engleză Franceză Spaniolă Germană

sâmbătă, 29 martie 2008

In sfarsit, s-a decis

Asta-noapte, la ora 1,45, "judecatorii fotbalului" au decis! Au acordat trei puncte Stelei! Si fotbalul deja nu se mai joaca pe teren. Aceasta de aseara! Este injust sa acorzi 3 puncte echipei care nu merita, dar suporterii rapidisti au comis-o! Asteptam sa vedem daca acestia se vor linisti. Mai toata lumea sustine ca s-a procedat corect si nu se va mai intampla ca suporterii sa arunce cu "brichete", de exemplu, pe teren!
Imi aduc aminte, ca in urma cu exact 3 ani de zile, s-a jucat in Dealul Copoului un meci destul de periculos: Poli Iasi - FC National. In tribune s-a scandat foarte negativ la adresa brigadei de arbitri, care, in ultimile secunde ale meciului nu a acordat un fault clar gazdelor si oaspetii s-au desprins castigand trei puncte destul de valoroase. "Tribunele au luat foc, de-mi tineam strans telefonul, un jaf de telefon, sa nu-l arunc pe stadion."
Ei? Nu te infiori cand vezi ca ceva e injust? Sa stiti ca si spectatorii au trairile lor si uneori sunt in stare sa recurga la metode de refulare. Totusi, in acel meci, s-a aruncat si cu brichete, s-au auzit injurii, scandari ce nu pot fi reproduse. Masuri nu s-au luat, iar Iasul a pierdut puncte, spectatorii iesind oarecum suparati din tribune!
Ieri, 28 martie - 2008, timpul s-a oprit in tara noastra si s-a incercat un mic proces de educare a turmei. Pacat ca banii stapanului de stana nu sunt investiti in alte domenii decat in fotbal.
Powered By Blogger