Faceți căutări pe acest blog

Translate

Italiană Rusă Portugheză Olandeză Poloneză Engleză Franceză Spaniolă Germană

miercuri, 11 septembrie 2013

Brazilia 2014 - UN VIS?

Victor Piturca? Oare de ce nu ne lași?
Este anul 2013 și fotbalul s-a schimbat, a evoluat. În campionatul intern s-au schimbat ierarhiile - nu mai vedem, de câțiva ani, pe primele locuri - Dinamo, Rapid, Steaua, ci vedem CFR Cluj, FC Vaslui, Pandurii Tg. Jiu, Astra Giurgiu etc. În echipa națională nu găsim jucători antrenați, ci expirați. Goian? Raț? Jucători obosiți. Oare de ce - Dl. Pițurcă nu vede? Trebuie, în aceste momente, să stăm la mâna rezultatelor.
Mai concret, trebuie ca naționala portocalei mecanice să învingă sau să faca meciuri egale cu Ungaria, respectiv Turcia, iar, apoi, noi (ai lui Pițurcă) să ... ne chinuim (să se chinuie) cu Andora și Estonia.
Finalul - un loc la barajul pentru C.M. din Brazilia de la anul. Este clar că nu vom trece de baraj, dar, cum, la un meci al naționale se adună peste 40.000 de suflete - de ce să nu încercăm!?! ATENTIE .... AU FOST PESTE 50.000 DE SPECTATORI!
Propun, întâi, să încercăm a-l schimba pe Dl. Pițurcă din postura de antrenor al naționalei, pentru ca, mai apoi, să încercăm a construi o echipă pentru baraj, deși timpul este foarte scurt!
Pe de altă parte, Olanda își va respecta blazonul și ne va califica la baraj!
Conchidem, Pițurcă lasă-ne să facem naționala pentru baraj!