Faceți căutări pe acest blog

Translate

Italiană Rusă Portugheză Olandeză Poloneză Engleză Franceză Spaniolă Germană

duminică, 24 februarie 2008

Ziua ce mare pentru Steaua Bucuresti

Astazi, de la ora 20,30, in Dealul Copoului, Politehnica Iasi va da piept cu Steaua Bucuresti. In cazul unei victorii pentru elevii lui Ionut Popa, acestia vor scapa, intr-o oarecare masura de zona fierbinte a clasamentului. Cum totul speram sa fie decis pe teren, Steaua tinteste numai si numai victoria. Venita din 3 turnee de pregatire, in diferite zone exotice ale Europei, echipa, care in 1986 aducea Cupa Campionilor la Bucuresti, astazi reia Campionatul in etapa a 20-a a Ligii I. Interesante si pline de umor, inaintea acestei partide, au fost decalaratiile sefilor de cluburi din Ghencea si Gruia (Cj.), ambele echipe candidate la titlul suprem, tinand cont de faptul ca Rapid a fost invinsa chiar de lanterna Ligii I, U. Cluj: "Ca la Iasi va fi blat", ca una alta. Ceea ce este foarte important pentru conducatorii de cluburi: ei nu joaca, ei nu stiu sa paseze, nu stiu sa jongleze, nu stiu sa priveasca mingea, precum, de exemplu, o fac sefii de cluburi din alte zone ale lumii, cand in anumite contexte "se iau la o miuta" cu jucatorii. "Oare stiu sa apese pe butoane?", "Au mai facut aceasta actiune?". Speram ca in meciul de astazi, cele doua echipe sa demonstreze ca stiu sa joace fotbal, ca stiu sa se respecte una pe alta, lucru putin evidentiat in ultimele intalniri. Vezi faultul lui Onofras asupra lui Nesu, respectiv faultul lui Radoi asupa lui Palimaru. Numai astfel, fiecare spectator, telespectator isi aminteste de intalnirile dintre ieseni si stelisti. Ideal ar fi ca jucatorii celor doua echipe sa schimbe foaia si sa demonstreze finete, respect, rabdare si, bineinteles, ca stiu sa joace fotbal.

Liga I Poli Iaşi - Steaua - Live video pe http://www.gsp.ro/ şi Kanal D 20:30
Steaua neputincioasa sau Poli Iasi prea buna?
Dupa cum bine anticipam in textul de mai sus, in cazul unei victorii pentru echipa din Dealul Copoului, aceasta va scapa de zona fierbinte a clasamentului. Acest lucru s-a si intamplat. Iasul a castigat iar Steaua Bucuresti a ratat prea mult si, dupa cum a jucat aseara, nici nu da semne ca in viitorul sezon va participa din nou in Championes League.
Despre jocul celor doua echipe, sustinem ca a fost unul curat, fara intrari dure, iar jucatorii si-au intins mana in momentele de tensiune ale partidei, lucrur rar intalnit in ultimile meciuri. Ideile aruncate in van de unii conducatori de cluburi, bineinteles impotriva Stelei, "ca ar fi blat!", ca una alta, s-au demonstrat a fi crase debitari. De partea cealalta, Iasul a jucat un fotbal echilibrat, un fotbal la limita rabdarii. Acest lucru a dus la acumularea celor trei puncte puse in joc. Amicalele Stelei, castigate in proportie de 90 la suta, din turneele din Cipru, Turcia au fost o simpla amagire. In final, nu ramane decat sa privim atent la echipa Timisoarei, care in urma victoriei cu Pandurii a egalat Steaua la puncte, 38. Cu siguranta nu va supara pe nimeni daca primele doua pozitii din campiionat, la final, vor fi ocupate de doua echipe din provincie.

P.S.: Ratarea lui Timofte din meciul cu Irlanda a demonstrat ca fotbalul este uneori nedrept. Ce copil eram pe atunci!!!
Powered By Blogger